U slijetanju autobusa kod Slavonskog Broda deset poginulih

781
25.07.2021. Slavonski Brod - U slijetanju autobusa kosovskih oznaka na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u nedjelju ujutro poginulo nekoliko ljudi dok je nekoliko desetaka ozljedjeeno. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Broj poginulih u jutrošnjem slijetanju autobusa kosovskih tablica na autocesti kod Slavonskog Broda povećao se na deset, dok je više desetaka osoba hospitalizirano, izvijestila je slavonsko-brodska policija uz napomenu da je tijekom očevida utvrđeno kako se radi o autobusu kosovskih, a ne makedonskih registracijskih oznaka.

Kako se neslužbeno doznaje autobus je prometovao na liniji Frankfurt-Đakovca.

Uskoro bi, po neslužbenim informacijama, na mjesto događaja trebao doći i ministar zdravstva Vili Beroš.

Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa kosovskih nacionalnih oznaka.

Policija očevidom utvrđuje okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Prekinut promet

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A3 između čvorova Slavonski Brod Zapad i Slavonski Brod Istok u smjeru Lipovca, upozoravaju iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Promet je preusmjeren i vozi se obilaznim pravcima, a kolona vozila ispred čvora Slavonski Brod Zapad duga je oko tri kilometra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here