U subotu Dan žena na Gradskoj tržnici Sisak

82

I ove subote, posjetitelje Gradske tržnice Kontorba u Sisku očekuju brojna događanja. Naime, na tržnici Kontroba u subotu s početkom u 10 sati prigodno će se obilježiti Međunarodni dan žena. Na tradicionalnom obilježavanju Dana žena, kako nam je najavila direktorica Gradske tržnice Sisak Adelina Ivković, predstavit će se udruge, čije su članice žene i koje kroz svoj rad doprinose razvoju lokalne zajednice i položaju žene u društvenoj zajednici….

TON 

Direktorica Ivković dodaje kako će osim njih na sisačkoj tržnici će u subotu biti i Udruga za razvoj lokalne zajednice „Iskra“. Oni će prirediti malu izložbu rukotvorina, s ciljem promocije vještina za uspješno i sretno starenje u sklopu projekta: Izvaninstitucionalna skrb i podrška osobama starije životne dobi.
Od 9 sati na tržnicu su, najavljuje direktorica Ivković i Hrvatsko planinarsko društvo Sisak te Građanska inicijativa „ Moj grad Sisak “ …

VEZANE VIJESTI
Sisačka Gradska tržnica od danas radi do 20 sati!

TON 

Dodajmo kako će tijekom humanitarne akcije „Uzmi što trebaš, a ostavi koliko možeš“ građani u potrebi moći doći i uzeti potrebnu odjeću, dok će ovi drugi moći ostaviti dobrovoljni prilog u skladu sa svojim mogućnostima. Prikupljena sredstva Građanska će inicijativa, kako su najavili, koristiti za kupnju hrane za potrebite i unapređenje rada udruge.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here