U tijeku upisi u srednje škole

178

U tijeku su elektroničke prijave kandidata u Nacionalni informacijski sustav za upis u I. razrede srednjih škola u školskoj godini 2019./2020.

Pravo upisa u srednje škole imaju svi kandidati nakon završenog osnovnog obrazovanja te se pod jednakim uvjetima upisuju kandidati koji su hrvatski državljani, Hrvati iz drugih država te djeca državljana iz država članica Europske unije.

Prijave i upis kandidata provode se putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole, osim u posebnim slučajevima propisanim Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2019./2020. Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

VEZANE VIJESTI
Više od 4 milijuna kuna za sustav civilne zaštite

Kandidati mogu birati i između 14 srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija, a to su: Ekonomska škola Velika Gorica, Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola u Samoboru, Gimnazija Antun Gustav Matoš u Samoboru, Gimnazija Velika Gorica, Srednja strukovna škola Samobor, Srednja strukovna škola Velika Gorica, Srednja škola Vrbovec, Srednja škola ban Josip Jelačić u Zaprešiću, Srednja škola Dragutina Stražimira u Svetom Ivanu Zelini, Srednja škola Dugo Selo, Srednja škola Ivan Švear u Ivanić-Gradu, Srednja škola Jastrebarsko, Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina u Velikoj Gorici i srednja glazbena škola Ferdo Livadić u Samoboru.

VEZANE VIJESTI
Održana sjednica Županijske skupštine - od iduće godine nove turističke pristojbe

Više informacije o upisima u srednju školu i uvjetima upisa možete vidjeti ovdje.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here