U Topuskom svečano otvoreno Državno natjecanje iz geografije

865

U Topuskom je svečano otvoreno 24. Državno natjecanje iz geografije. Iz svih krajeva Hrvatske pristiglo je 126 učenika u pratnji preko 100 mentora i članova Državnog povjerenstva. Velika stvar i za Topusko i za Sisačko-moslavačku županiju, rekla nam je Željka Gajdek, ravnateljica Srednje škole Topusko:

Načelnik općine Topusko Vlado Muža iznimno je zadovoljan što se u tom mjestu nakon Vjeronaučne olimpijade održava Natjecanje iz geografije, a Topusko je idealno mjesto za ovo natjecanje, jer će učenici osim što će pokazati svoje znanje, moći i puno toga naučiti:

Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i šport Sisačko-moslavačke županije i inače provodi sva natjecanja i vrlo su zadovoljni što je domaćin ove godine Srednja škola Topusko, rekla je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić:

Da se nalaze, pokazala je dosadašnja povijest ovog natjecanja. A kako su naglasili svi govornici, nije važno tko će pobijediti, jer svi su pobjednici već svojim dolaskom u Topusko. I budući imaju priliku nastupati od petog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole, mnogima ovo nije prvi put da pokazuju svoje znanje na Državnom natjecanju iz geografije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here