Udruga Bravo predstavila svoj program

U Maloj dvorani POU Hrvatski dom Petrinja Udruga Bravo promovirala je rad Udruge

1036

Ususret obilježavanju Međunarodnog dana fizioterapeuta i fizikalne terapije, koji se obilježava 8. rujna, Udruga Bravo za zaštitu zdravlja, prevenciju bolesti i tjelesne aktivnosti organizirala je u Maloj dvorani Hrvatskog doma u Petrinji promociju i predstavljanje programa Udruge.
Predsjednica Udruge fizioterapeutkinja Jasminka Bušić rekla je da je ideja o osnivanju Udruge Bravo nastala iz višegodišnjeg radnog iskustva: „Kroz brojna tjelesna oštećenja i brojne bolesti i radom s pacijentima svih dobnih skupina naglasak je uvijek na prevenciju u njihovom svakodnevnom životu. Udruga Bravo će djelovati kroz sve dobne skupine, obuhvaćati i djecu u predškolskim aktivnostima, školske dobne skupine, sve uzraste, starije osobe, osobe zrelije životne dobi, sve koji se žele brinuti o svom zdravlju, aktivno živjeti, voljeti sebe.“.

VEZANE VIJESTI
Alzheimerova bolest postaje epidemija

Podršku Udruzi dao je i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović sa svojom zamjenicom Viktorijom Kaleb: „Kada nam dođu mnoge ovakve udruge koje u gradu Petrinji prave nadgradnju, ne konkurencije nego standarda prevencije svega onoga što građani mogu dobiti kroz razne udruge. I naš projekt i naša strategija i Petrinjska kuća zdravlja i mnoge udruge koje su u gradu Petrinji u neposrednim kontaktima sa svima onima koji imaju specifične i različite bolesti, što više udruga više možemo imati ponude. Gospođi Bušić možemo reći hvala, hvala joj i mora se imati poštovanje prema njoj i prema svim ljudima koji u udrugama rade, pogotovo volonterski koji se aktiviraju i svojim dobrovoljnim radom doprinose zajednici.“

VEZANE VIJESTI
Viši zdravstveni standard za građane Kutine

Dumbović je na kraju čestitao Udruzi i poželio puno uspjeha u njenom radu te čestitao svim fizioterapeutima njihov Međunarodni dan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here