Uhićen piroman koji je u Sisku, zbog osvete supruzi, zapalio stan

147

Sisačka policija uhitila je piromana koji je u ponedjeljak poslijepodne zapalio stan gdje je živio s obitelji, navodno zbog osvete supruzi koja je u strahu od maltretiranja pobjegla od kuće.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o Hasi Mahmutagiću, od ranije poznatom policiji zbog više kaznenih djela, zbog kojih je u nekoliko navrata boravio u zatvoru. Uz ostalo, bio je osuđen zbog ubojstva, zatočenja taoca, obiteljskog nasilja, ucjena, prijetnji i sličnih nedjela.

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku izvijestilo je da je nakon policijske prijave pokrenulo istragu i ispitalo uhićenika kojega je sudac istrage ‘pritvorio’ na mjesec dana zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja kaznenog djela.

VEZANE VIJESTI
Poginuo vozeći traktor

Tužiteljstvo je na svojoj internetskoj stranici, ne navodeći identitet, objavilo da je Mahmutagić u ponedjeljak poslijepodne u stanu najprije verbalno i fizički napao suprugu, a potom, kada su ona i sin krenuli napustiti stan, zaprijetio im da će ih ubiti, istući te zapaliti ako se ne vrate. Tada je, navodno, otvorenim plamenom zapalio trosjed u dnevnom boravku, a požar se proširio na ostale dijelove dnevnog boravka i na hodnik.

Daljnje širenje požara spriječili su vatrogasci, a na intervenciji je zbog udisanja dima pozlilo jednom policajcu.

VEZANE VIJESTI
SISAK Privedeni zbog napada na policijske službenike

(Hina)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here