RIJEKA Uz vrijeđanje, slomio supruzi nosnu kost

Dan prije, drugi muškarac prijetio majci

156

Četrdeset petogodišnji muškarac zadržan je u istražnom zatvoru zato što je u petak, 15. svibnja, udarcem slomio nosnu kost svojoj supruzi, uz vrijeđanje, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava primorsko-goranska.

Sumnjiči ga se da je u stanu području Primorsko-goranske županije vrijeđao suprugu i fizički je napao. Žena je zadobila prijelom nosne kosti bez pomaka i više površinskih ozljeda.

Muškarca se tereti za kaznena djela nasilja u obitelji i tjelesne ozljede, a sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je zadržavanje u istražnom zatvoru radi sprečavanja utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

VEZANE VIJESTI
PP VELIKA GORICA Vikend rekorder zaustavljen u Starom Čiču

Primorsko-goranska policija je predložila i određivanje istražnog zatvora za 37-godišnjaka koji se u alkoholiziranom stanju 14. svibnja prijetio svojoj majci, tražeći novac za kupovinu alkoholnih pića. Ona mu je odbila dati novac, a sin je nastavio prijetiti, pa mu je majka dala manji novčani iznos i pobjegla od kuće i zatražila pomoć policije.

Policija predlaže da se i njemu odredi pritvor kako ne bi ponovio kazneno djelo, s obzirom da je 8. travnja protiv njega već podnijeta optužnica zbog nasilja prema majci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here