VELIKA GORICA Sletio sa Sisačke, pa se zabio u zid kuće

3629

Sinoć oko 23 sata u Sisačkoj ulici u Velikoj Gorici došlo je do prometne nesreće u kojoj je, kako neslužbeno doznajemo, nastala samo materijalna šteta.

Naime, vozač se kretao iz smjera Velike Gorice prema Sisku kada je kod kućnog broja 6, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine, sletio s ceste, “pokupio” ogradu i udario u zid kuće.

Kako se neslužbeno doznaje, vozač i putnici nisu ozlijeđeni, ali na automobilu marke BMW nastala je veća materijalna šteta.

Mještani Sisačke ulice već su više puta apelirali na uspornike jer vozači ne štede gas kada prolaze tom dionicom ceste:

VEZANE VIJESTI
SISAK Trijezan naletio na pješakinju s 2 promila alkohola u krvi

– Bilo je samo pitanje vremena kada će se ovakvo što dogoditi. Prije otprilike pola godine jedan se mladić zaletio u obližnji stup javne rasvjete! Ulijeću u zavoj (Trg kralja Petra Krešimira IV – Sisačka ulica) kao sumanuti, svakodnevno strepimo, posebice biciklisti i pješaci, a noću nas budi škripa guma, prepričava jedan od susjeda.

Nesavjesnim vozačima svjedočili smo i sami. Naime, dok smo razgovarali sa susjedom, jedan se automobil zamalo zaletio u šlep službu koja je došla pokupiti skršeni automobil.

VEZANE VIJESTI
Velikogoričani osvojili nagradu za treću najbolju akciju čišćenja u Hrvatskoj

Inače, ograničenje brzine na tom prometnom dijelu ceste je 50 km/h, ali nesavjesne vozače to ne ometa u jurnjavi, dapače.

Inače, na području Velike Gorice “najopasnija” ulica je Zagrebačka ulica s najvećim brojem nesreća, potom slijedi križanje Avenije pape Ivana Pavla II. s Ulicom 153. brigade HV, Kolareva, spomenuta Sisačka i Ulica Matice Hrvatske.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here