VELIKA GORICA Zbog koronavirusa odgođena Turopoljska trka

Zbog preporuke Stožera, Trka odgođena do daljnjega

70
Foto: MK Velika Gorica

Prema preporukama Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije o postupanju oko koronavirusa te u dogovoru sa suorganizatorima, MK Velika Gorica odlučio je ovogodišnju Turopoljsku Trku odgoditi do daljnjeg.

Iz Kluba se ispričavaju  zbog eventualnih neugodnosti, no situacija je takva da trenutno ne mogu osigurati sve potrebne higijenske uvjete za sprječavanje daljnjeg širenja koronavirusa.

Trenutno se neće zaletavali s alternativnim datumom Trke, nego će pratiti situaciju i o svemu vas pravovremeno obavijestiti. Ukoliko se uvjeti oko koronavirusa ubrzo poboljšaju, pokušat će Trku organizirati do kraja lipnja ove godine, u protivnom će ju prebaciti na jesen.

VEZANE VIJESTI
BOŽINOVIĆ Ne puštajte djecu na snijeg

Svi koji ste se prijavili i uplatili startnine, Vaše će prijave i startnine i dalje biti važeće na alternativni datum održavanja Trke. No, u slučaju da Vam ovo ne odgovara, vratit će Vam puni iznos uplaćene startnine te Vas izbrisati iz popisa prijavljenih. U tom Vas slučaju ljubazno mole da ispunite kratki obrazac na službenim stranicama Trke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here