Velike kazne alkoholiziranim vozačima

567
Ilustracija

Policijski službenici PU sisačko-moslavačke proteklog su vikenda zaustavili više alkoholiziranih vozača, dvojica su dobila kazne od 20.000 kuna. 

Pijanom 21-godišnjaku kazna 9.000 kuna

U nedjelju, 8. rujna oko podneva, u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 2,15 promila. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom u iznosu od 9000 kuna i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca.

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Muškarac izbo mladića (20) u kafiću, pa ga pištoljem tražio po ulici

Alkoholiziranim vozačima iz Vrginmosta i Male Soline 20.000 kuna kazne

U nedjelju, 8. rujna oko 21,30 sati, u mjestu Vrginmost, Općina Gvozd, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 51-godišnjak iz Topuskog prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Vozač je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji mu je izrekao novčanu kaznu od 20.000 kuna.

Istoga dana oko 22 sata, na glinskom području u mjestu Mala Solina, policijski službenici zaustavili su teretno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Zagreba prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,94 promila. I on je uhićen i sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku koji ga je kaznio novčanom kaznom od 20.000 kuna.

VEZANE VIJESTI
KUTINA Sedam osoba zatečeno s drogom

I tijekom jučerašnje akcije zaustavljeno više alkoholiziranih vozača

U ponedjeljak, 9. rujna oko 21 sat u Dvoru, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 49-godišnjak iz Dvora pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, on je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

Noćas, oko pola sata iza ponoći u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registracija, kojim je upravljao 33-godišnjak iz Siska bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,79 promila. Kako je i za njega postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, smješten je u posebne prostorije nadležne policijske postaje, te će protiv njega nadležnom Općinskom sudu biti podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here