Vesela povorka dječjih maškara zavladala Glinom!

Vesela povorka malenih maškara zavladala je danas Glinom i tako su svojim šarenilom i veseljem priveli kraju karnevalsko vrijeme u gradu.

233

Vesela povorka malenih maškara zavladala je danas Glinom i tako su svojim šarenilom i veseljem priveli kraju karnevalsko vrijeme u gradu.

U povorci od Dječjeg vrtića Bubamara do Parka bana Josipa Jelačića sudjelovala su djeca Dječjeg vrtića Bubamara sa svojim odgajiteljicama, djeca Osnovne škole Glina, te maturanti Srednje škole sa svojim učiteljima i profesorima. Naravno, u povorku su se uključili i brojni ponosni roditelji, te nasmijani sugrađani koji su maškare pratili fotoaparatima i darivali ih slatkišima što je posebice razveselilo one najmlađe maske našeg grada.

VEZANE VIJESTI
"Od raka vrata maternice ne bi trebala umrijeti niti jedna žena"

Djeca su proteklih dana, vrijedno uz pomoć učiteljica, teta i roditelja izrađivala najšaljivije maske, bilo je tako tu mrkvica, kauboja, slikara, lavova, satova, jednoroga, žirafa, svatova i još mnoštvo kreativnih i veselih maski.
Gradonačelnik Stjepan Kostanjević dočekao je djecu ispred Gradske uprave, gdje je dijelio krafne i zahvalio svima na sudjelovanju u već tradicionalnom fašniku u Glini.

Na kraju, možemo samo poželjeti da se duh dječje pjesme i veselja zadrži u našem gradu što duže, a maškare su zakazale sljedeći susret na istom mjestu, ali pod nekim novim maskama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here