VIDEO Djedovi i bake uživali u online koncertu iz Petrinje

Sljedeći koncert održat će se 5. prosinca u Ivanić-Gradu

500
Sisačka biskupija

Drugi u nizu koncerata „Zagrlimo starije pjesmom“ održan je u subotu, 7. studenoga u crkvi sv. Lovre u Petrinji. Za djedove i bake te sve umirovljenike nastupio je Vokalni ansambl „Petrusice” i Zbor mladih Marijine legije iz Petrinje, a prijenos uživo bio je dostupan putem Facebook stranice i Youtube kanala Sisačke biskupije te putem Hrvatskog katoličkog radija.

Na početku sve koji su pratili ovaj prijenos pozdravio je povjerenik za pastoral braka i obitelji vlč. Branko Koretić zahvalivši svima uključenima u ovaj projekt i prenijevši pozdrave sisačkog biskupa Vlade Košića. S posebnom radošću ovaj koncertu su pratili brojni djedovi i bake kao i korisnici domova za starije i nemoćne. Prigodnu katehezu održao je povjerenik za pastoral starijih i bolesnik vlč. Saša Jozić.

Sisačka biskupija

Ciklus od šest koncerata održava se povodom pastoralne godine posvećene djedovima i bakama u Sisačkoj biskupiji, a u sklopu istoimene inicijative Vijeća HBK za obitelj i život. U organizaciji sudjeluje povjerenstvo za pastoral braka i obitelji, povjerenstvo za pastoral bolesnih, povjerenstvo za crkvenu glazbu, Ured za odnose s javnošću i povjerenstvo za pastoral mladih Sisačke biskupije.

Sljedeći koncert održat će se 5. prosinca u Ivanić-Gradu.

Sisačka biskupija

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime