VIDEO Gradonačelnik Dumbović povodom Sv. Florijana dočekao defile vatrogasnih vozila te održao svečani prijem

Gradonačelnik Grada Petrinje zahvalio vatrogascima na do sada učinjenom, a posebno na velikoj pomoći nakon razornog potresa

276

Povodom obilježavanja dana Sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, gradonačelnik Grad Petrinje Darinko Dumbović ispred zgrade gradske uprave dočekao je defile vatrogasnih vozila.

Nakon dočeka, gradonačelnik je održao prijem za predstavnike Vatrogasne zajednice Grada Petrinje u Maloj vijećnici i zahvalio svim vatrogascima na velikim djelima koja čine i ukazao poštovanje prema dužnosti koju obnašaju.

-Kada dođu ovakvi dani, dođu dani zahvalnosti kada jedni drugima trebamo pružiti ruku i da kažemo ogromno hvala. To je Grad Petrinja uvijek u kontinuitetu i radio na način da se prisjećamo svega onoga što odrađujete skupa s nama kada nam je najteže, rekao je Dumbović.

Tim povodom istaknuo je i kolika je njihova uloga bila te koliko su posebice pomogli u teškim vremenima nakon razornog potresa u prosincu.

Predsjednik vatrogasne zajednice Grada Petrinje Ivan Palaić u ime 750 vatrogasaca i 11 DVD-ova zahvalio se gradonačelniku na svečanom prijemu i zahvali na mukotrpnom radu kojeg su do sada odradili. Dodao je kako se pomoć Grada vidi na terenu kroz uložena sredstva u opremu i obnovu vatrogasnih potreba, što se, kako kaže, nažalost i moglo vidjeti tijekom prosinca pa nadalje.

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Petrinje Zvonimir Ljubičić također se zahvalio na prijemu te izvijestio o dosadašnjim aktivnostima vatrogasne potrojbe.

Također je naveo i brojke koje pokazuju koliko se cijela Hrvatska uključila u rješavanje katastrofe koja nas je sve zadesila, a sve informacije pogledajte u videu:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime