VIDEO Koalicija pet stranaka ulazi u utrku za Gradsko vijeće Grada Petrinje

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović najavio je da će se kandidirati za još jedan mandat

820

Koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu, odnosno podnošenju zajedničke kandidacijske liste za izbor vijećnika u Gradsko vijeće Grada Petrinje na lokalnim izborima u Petrinji su potpisali Narodna stranka – Reformisti , HSS i HSU te još neki koalicijski partneri, rekla je predsjednica petrinjskih reformista Jasmina Robinić Tkalčević: “Potpisivanjem koalicijskog sporazuma nastavljamo jednu dobru suradnju i kontinuitet iz bivšeg mandatnog razdoblja. Govorimo o jednakim sudionicima: HSS, HSU, Hrvatski suverenisti i Hrvatska konzervativna stranka.

Sporazum je u ime GO HSS Petrinja potpisao dr. Miroslav Petračić: “Teška su vremena zahvatila Petrinju i nije vrijeme za eksperimente ni u politici. Želimo suradnju koja je bila dobra u prošlom mandatnom razdoblju nastaviti s našim suradnicima u Gradskom vijeću. Gradonačelnik je odrađivao posao, trudio se razumjeti i pomoći svakome i mislim da treba tako nastaviti raditi.”

U ime petrinjske organizacije HSU sporazum je potpisao Stjepan Galijan: “HSU poziva svoje umirovljenike da glasuju za ovu koaliciju, obzirom do sada od prijašnjih koalicija nismo dobili ništa, nikakve dodatke na mirovine.”

U ovoj koaliciji su i Hrvatski suverenisti koje u Petrinji vodi Miljenko Bušić: “Slijedom našega rada i suradnje u protekle dvije i pol godine želimo nastaviti suradnju koja je bila uspješna. Bez obzira na ove okolnosti, smatram da je ova ekipa jedini pravi čimbenik koji može doprinjeti da se grad obnovi i razvija.”

Ovaj sporazum došao je podržati i gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović: “Moram čestitati koaliciji “Rad za naš grad” koja je u jednom kontiunuitetu u zadnjem mandate odradila jedan velik posao za grad Petrinju. Mislim da je ovo slijed svega onoga što smo imali zajednički od projekata, a nama je uvijek bio projekt naš grad Petrinja.”

Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović najavio je da će se kandidirati za još jedan mandat na svibanjskim izborima. Predstavio je Ivanu Kordić kao buduću zamjenicu gradonačelnika Grada Petrinje koja se se, između ostalog, osvrnula već sada na tijek kampanje: “Željela bih poručiti svim građanima, da u ovom trenutku kada ima jako puno negativne kampanje koje se vodi, željela bih da građani imaju svoje mišljenje. Neka dobro procijene i temeljem svojih razmišljanja donose odluke koje im daju mogućnost da biraju osobe koje se mogu nositi s ovom situacijom u kojoj smo se našli.”

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime