VIDEO – “Pjesma njena” grupe Povratak – HIT našeg etera

2590

Malo feštica i veselica u Sisku i okolici prolazi bez grupe Povratak. Znaju to i mladi i oni malo stariji, a pogotovo brojni mladenci kojima je ovaj glazbeni sastav svojom svirkom uljepšao zasigurno najvažniji dan u životu.

A ova omiljena sisačka grupa s dugogodišnjim stažom na narodnoj sceni hit singlovima “Pjesma njena” i “Tisuću ruža” opravdala je očekivanja koja su njeni obožavatelji imali od albuma pod nazivom “Hvala ti, ljubavi”.

Na albumu kojeg je nedavno izdala Izdavačka kuća “Dammic” nalazi se 8 pjesama za koje stihove i glazbu potpisuje Tomislav Perković. Pjesme su namijenjene svima onima koji vole pravi narodni ritam, romantične stihove, a naravno, kroz sve pjesme prožeta je ljubav prema ženi.  To ni ne čudi jer grupu Povratak čine domaći šarmeri i dugogodišnji svirači : Tomislav Perković, Marijan Perković, Ivica Lovreković, Dinko Čop i Damir Plahutar.

VEZANE VIJESTI
SISAK Prijetnjama smrću pokušali iznuditi novac preko društvenih mreža

Je li “Pjesma njena” posvećena nekoj od sisačkih ljepotica, ne znamo … Ali znamo da se jako svidjela slušateljicama i slušateljima Radio Banovine.

Zato vam preporučamo i spot za nju :)

 

 

 

1 COMMENT

  1. Živili, kako ide ova pjesma dalje sa špice?
    De ge da da de ge da da, ovo je pjesma Tinina . .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here