VIDEO U kući pored Pule skrivao drogu i oružje

Policijski službenici pronašli su drogu, automatsko oružje s prigušivačem, dva pištolja i veću količinu streljiva

191

Pulska je policija u suradnji sa Sektorom kriminalističke policije i Interventnom jedinicom policije dovršila kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i utvrdila sumnju da je muškarac počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te nedozvoljeno posjedovanje i nabavljanje oružja i eksplozivnih stvari.

Temeljem prikupljenih saznanja da se muškarac bavi preprodajom droge, policijski službenici su jučer u jutarnjim satima na području Pule temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu doma, vozila i prostora koje osumnjičeni koristi. Tijekom pretraga policijski službenici pronašli su ukupno 329 grama marihuane, 1.5 grama heroina i 255 grama zasad neutvrđene bijele praškaste materije. Također su pronađene i dvije digitalne vage.

Prilikom pretraga doma, policijski službenici su kod 39-godišnjaka pronašli i automatsku pušku s prigušivačem i pripadajućim spremnikom. Radi se o oružju čije je posjedovanje zakonom zabranjeno (oružje kategorije A) te se protiv njega podnosi kaznena prijava za nedozvoljeno posjedovanje i nabavljanje oružja i eksplozivnih stvari.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime