VOLODER Započele pripreme za 4. Mladifest

Hrvatski Mladifest, bit će održan od 17. - 19. lipnja

755
Foto: Sisačka biskupija

Ovih dana počele su intenzivne pripreme za 4. Mladifest Hrvatska.

Hrvatski Mladifest, organiziran po uzoru na onaj u Međugorju, bit će održan u Sisačkoj biskupiji u Voloderu od 17. – 19. lipnja. Organizator je zajednica Marijina legija iz Petrinje te župa Voloder uz podršku Sisačke biskupije.

Tijekom tri dana posjetitelji će sudjelovati u susretu tijekom kojeg će čuti zanimljiva svjedočanstva i kateheze. Uz molitveni program bit će tu svaki dan prilika za sv. ispovijed.

Geslo ovogodišnjeg susreta je iz Lukina evanđelja 1,43 „Ta otkuda meni da mi dođe Majka Gospodina mojega?”

Uskoro će biti objavljen cjelokupni program 4.Mladifesta, a zasada izdvajamo kako će prvog dana u večernjem dijelu biti održan zanimljiv koncert duhovne glazbe. Domaćini iz Volodera su pripremili 4. Koncert “Ljiljani – pjesma za nebesa – revolucija“. Na bogatom koncertu nastupit će Ivana Husar Mlinac, Stjepan Lach i Marina Matošević, Katarina Martin Kutnar, Afterlife, Eva Vukina. Voditelj večeri bit će Marin Periš.

Iz drugog dana Mladifesta izdvajamo scensku izvedbu pasije pod nazivom “Da nisi i ti učenik toga čovjeka?” kojeg su pripremili Marijini legionari iz Petrinje.

Misno slavlje prvog dana će predvoditi sisački biskup Vlado Košić. Iz Međugorja nam dolazi fra Goran Azinović koji će tijekom Mladifesta održati katehezu, a na 4.Mladifestu Hrvatska svjedočit će i Stijepo Gleđ Markos koji će nam tom prigodom i zapjevati.

Sva tri dana susret će pjesmom animirati band Kraljica od Sabe čija je pjesma Vodi nas u podlozi najavnog spota 4. Mladfiesta Hrvatska koji će biti uskoro predstavljen javnosti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime