Vrijedne žene Buševca okupile mještane za pomoć svojoj članici

555

Vrijedne članice Društva žena Buševec ponovno su u akciji!

Ovoga puta pokrenule su humanitarku za preuređenje i obnovu kuće svoje članice Marice i – uspjele! Gospođa Marica zimu će zahvaljujući svojim sugrađanima dočekati u toplom domu :)

Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

Na prijedlog Anite Jambrečine, a u rukama i u organizaciji predsjednice društva Lidije Rožić ovo proljeće krenuo je još jedan humanitarni pothvat- preuređenje i obnova kuće gospođe Marice Gregec iz Dužice koja je ujedno i naša članica. Zahvaljujući trudu, radu i donacijama kroz ovih par mjeseci poboljšalo se i uspjelo ostvariti mnogo toga. Prvo se krenulo s promjenom prozora na kući u čemu je financijsku podršku, odnosno pola troškova snosila i Općina Lekenik. Elmik d.o.o donirao je materijal za struju, Color Mikulčić donirao je boje za zidove(3 kante po 14l) te materijal za gletanje (4kg). Banić promet d.o.o donirao je vrećicu lijepila od 25kg, gospodin Dalibor Župetić 35m² pločica, gospođa Jelica Kovačić svojom novčanom donacijom omogućila je kupnju lijepila (50kg) i letvica (20kom), GORD d.o.o donirao je dvije mreže 6×6, gospođa Marina Sever dvije vreće vapna, gđa Štefica Radičević 100kg lijepila, gđa Ljiljana Godinić 50kg lijepila. Inicijativom Romana Vučilovskog gospodin Gordan Jelušić donirao je 4 kubika šudra, Mladen Jež donirao je fugir masu, dvije svjetiljke i tri karniše. Obitelj Lučić iz Buševca gospođi Gregec odvezli su i donirali dvoja vrata, regal te grijalicu na struju. Gospođa Branka Dijanežević-Bašić donirala je stol i stolice koje su u Dužicu odvezle Sanja Božurić i Lidija Rožić. Prijevoz drugog materijala bio je u kompletnoj organizaciji gospodina Nene Rožića, a svoje vrijeme i trud poklonio je gospodin Kovačić Ivica koji je materijal prevezao. Društvo žena doniralo je ciglu, cement, impregnaciju, financijski osigurale radove električara i majstora za pločice. Prezide, knauf te postavljanje prozora obavljali su Ivan Jambrečina i Zvonko Kruljac te su uz Lidiju i Nenu Rožićc Ivicu Beloševića i Josipa Cavrića pomogli i u betoniranju poda.
Hvala svima koji su se na bilo koji način uključili donacijama i svojim radom doprinijeli završetku ovog velikog projekta. Posebne zahvale upućujemo gospodinu Ivanu Jambrečini koji je na sebe preuzeo jako veliki dio ovog posla te Lidiji Rožić bez čije organizacije i truda projekt ne bi bio realiziran. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here