Vrijeme danas- pljuskovi i grmljavina praćeni snijegom

467

Prijepodne će biti pretežno do posve oblačno s kišom, na jugu mjestimice i obilnijim pljuskovima praćenim grmljavinom, a na kopnu i sa susnježicom i snijegom, pri čemu se ponajprije u gorskim, a mjestimice i u istočnim predjelima, očekuje stvaranje novog snježnog pokrivača, javljaju iz meteo-info.

Drugi dio dana će biti većinom suh, djelomično će se i razvedriti, a samo će na krajnjem jugu ostati oblačno i kišivito.
U kopnenoj će Hrvatskoj povremeno biti umjerenog vjetra, većinom sjevernog i sjeveroistočnog, u istočnoj Slavoniji sjeverozapadnjaka.

Na Jadranu će biti vjetrovitije uz umjerenu i jaku buru, a samo će na njegovom krajnjem jugu u početku još biti jakog sjeverozapadnjaka, mjestimice jugozapadnog vjetra.
Temperature zraka u jutarnjim će se satima kretati između -3 i 1°C u kopnenim predjelima, na sjevernom i srednjem Jadranu očekuje se od 4 do 8°C, a na jugu između 9 i 12°C. Najviše dnevne temperature na kopnu će biti većinom od 2°C do 6°C, na moru između 6 i 11°C na većem dijelu obale, te od 12 do 14°C na jugu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here