Zagrebačka policija imala je pune ruke posla ovaj vikend

499

U nedjelju, 21. srpnja 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,22 g/kg upravljao motociklom marke Kawasaki FS zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice Tuškanac iz smjera sjeverozapada u smjeru jugoistoka. Dolaskom do lijevog preglednog zavoja, sjevernije od raskrižja s Ulicom Dubravkin put, nije prilagodio brzinu kretanja karakteristikama ceste. Tom prilikom je u zavoju sletio s kolnika na mekani teren sa zapadne strane kolnika i naletio na stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći 37-godišnjak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KB Sestre milosrdnice.

U Novom je Zagrebu u  Velikopoljskoj ulici, nepoznati počinitelj opljačkao kiosk uz prijetnju vatrenim oružjem nad 46-godišnjim zaposlenikom, te otuđio više tisuća kuna.

Policijski službenici pronašli ranije otuđeno teretno vozilo. U Svetoj Nedelji u Gospodarskoj ulici, policijski službenici su pronašli teretno vozilo marke Fiat Ducato, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, a koje je otuđeno 6. srpnja s područja Svete Nedelje.

U nedjelju, 21. srpnja na Trešnjevci, Aleja Matije Ljubeka, u jezeru se utopio 60-godišnjak. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o kaznenom djelu, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Požar je izbio jučer, 21. srpnja oko 19.30 sati, Sveti Ivan Zelina, Vladimira Nazora, najvjerojatnije uslijed jakog grmljavinskog nevremena i udara groma. Požar je izbio na suhoj travi i niskom raslinju, a zatim se proširio i na drveno-zidanu baraku u vlasništvu Grada. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo. Materijalna šteta iznosi oko 30.000 kuna. Očevid će se obaviti danas.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here