Zagrebačka policija objavila kazne zabilježene u jednom danu!

522
Foto: ilustracija

Zagrebačka policija posljednja 24 sata zabilježila je 25 kaznenih djela: razbojnička krađa, jedna drska krađa, 11 teških krađa provaljivanjem, osam krađa te četiri ostalih kaznenih djela. Pronađen je jedan ranije otuđeni osobni automobil.

57-godišnjakinja koja je upravljala automobilom Nissan Juke zagrebačkih registarskih oznaka izazvala je prometnu nesreću nepažnjom, odnosno, pri skretanju ulijeno nije propustila sva vozila koja zadržavaju smjer kretanja. Tom je prilikom na prednji dio vozila naletio osobni automobil marke Škoda Citigo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 45-godišnjakinja, a kretala se zapadnim kolnikom Ksaverske ceste u smjeru juga te je zadržavala smjer kretanja. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 45-godišnja vozačica kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju, dok su druga 57-godišnja vozačica i dijete putnik iz Škode Citigo lakše ozlijeđeni.

35-godišnjak, vozač motocikla Honda CBF zagrebačkih registracijskih oznaka na kojem je prevozio prevozio 38-godišnjakinju izgubio je nadzor i ravnotežu nad vozilom na putu Sljemenske ceste u smjeru juga, odnosno oko 80 metara sjevernije od ugibališta za vozila. U prometnoj nesreći 35-godišnjak je teško ozlijeđen, 38-godišnjakinja lakše. Liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju.

Policija je pronašla ranije otuđen odjavljeni osobni automobil marke Suzuki Swift na Trešnjevci u vlasništvu 31-godišnjaka.

Između 21. i 25. srpnja (prijavljeno 29. srpnja) na području Medveščaka u Ulici Zeleni dol, nepoznati je počinitelj provalio u stan 60-godišnjakinje te otuđio novac i nakit. Materijalna šteta pričinjena ovim djelom iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here