Zaustavljeni bez važeće vozačke dozvole pa “papreno” kažnjeni

Općinski prekršajni sud kaznio vozače

412
Foto: PU zagrebačka

Policijska uprava zagrebačka izvjestila je o dva slučaja vožnje u vrijeme dok je izrečena kazna upravljanja motornim vozilima.

U utorak, 4. svibnja 2021. godine oko 23.30 sati, 26-godišnjak je upravljao osobnim automobilom zagrebačkih registracija, a kretao se Ulicom VII. Kozari put te je zaustavljen tijekom redovnog nadzora prometa. Obavljenim je provjerama utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme trajanja zabrane upravljanja motornim vozilom te je uhićen i odveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 20.300 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilom u trajanju od dva mjeseca.

U srijedu, 5. svibnja 2021. godine oko 15 sati, na raskrižju Branimirove i Mandlove ulice, policijski su službenici prilikom nadzora prometa zaustavili motocikl čakovečkih registracija kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige upravljao 25-godišnjak. Nakon uhićenja prepraćen je na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 11.000 kuna.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime