Završeno prvenstvo u baseballu

47

Utakmicom između BK Sisak stroks i BK Novi Zagreb Pirates završeno je prvenstvo Hrvatske u seniorskoj konkurenciji.

U odličnoj utakmici 6. mjesto osvojila je ekipa Sisak stroksa koja je rezultatom 8:5 pobjedila Pirate.

U početak utakmice dobrim napadima domaća ekipa pretvara u vodstvo od 4 : 0 nakon 4 ininga.

U petoj izmjeni odbrane igraju dobro te nitko ne osvaja bodove da bi u 6. izmjeni Pirati odličnim napadom osvojila 3 boda te smanjili rezultat na 4 : 3. No već u slijedećem napadu Storksi odigravaju dobar napad i osvajanjem dva boda povećavaju rezultat na 6 : 3.

Dobru igru u napadu nastavljaju i Pirati te s dva boda u 8. iningu ponovno stižu na bod zaostatka. Ipak iskusnija ekipa Storksa osvaja dva boda u svom 8. napadu i ponovno podiže prednost na tri boda.

VEZANE VIJESTI
Završena sezona baseballa

Odličnom odbranom, posebno bacanjima Vukmirovića Siščani ne dozvoljavaju Piratima osvajanje niti boda te konačnim rezultatom 8 : 5 završava utakmica.

Za Sisak su igrali:

Špoljarić ( osvojio 2 boda ), P. Karin ( 1 ), Roksa, D. Karin ( 2 ), Salešević ( 1 ), Vukmirović, Mehinović, Mahač ( 1 ), Dankić i Žabčić ( 1 ).

Za Novi Zagreb su igrali :

Petričević, Koren, Bošnjak ( 1 ), Rožman ( 1 ), Ostović ( 1 ), Pus ( 2 ), Miljanić, Jeličić, Krznarević, Ostrihon i Šimičević.

Suci: Halužan Igor ( Ka ) i Marušić Mladen ( Zg )

Poredak PH:

  1. Olimpija Ka
  2. Nada ST
  3. Zagreb ZG
  4. Medevdnica ZG
  5. Vindija VŽ
  6. Sisak Storks
  7. Novi Zagreb ZG
VEZANE VIJESTI
Iz BK Sisak storks četvero reprezentativaca

Ovom utakmicom završena je sezona baseballa na vanjskim terenima, a natjecanja nastavljaju ekipe u najmlađim kategorijama koje će se kroz Školske lige natjecati, ali i pripremati za slijedeću sezonu.

Mali igrači Sisak storksa sudjelovat će u zagrebačkoj Školskoj ligi s dvije ekipe, a prvi turnir se igra 18. studenoga u paviljonima Zagrebačkog velesajma.

Igrališe i prostorije kluba kreću u obnovu i uređenje da bi sve bilo spremno za Europsko prvenstvo U15 koje će se igrati na igralištu “The Nest” u sisačkoj Vrbini od 16. do 22. srpnja 2018. godine.

 

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here