Završeno prvenstvo u baseballu

50

Utakmicom između BK Sisak stroks i BK Novi Zagreb Pirates završeno je prvenstvo Hrvatske u seniorskoj konkurenciji.

U odličnoj utakmici 6. mjesto osvojila je ekipa Sisak stroksa koja je rezultatom 8:5 pobjedila Pirate.

U početak utakmice dobrim napadima domaća ekipa pretvara u vodstvo od 4 : 0 nakon 4 ininga.

U petoj izmjeni odbrane igraju dobro te nitko ne osvaja bodove da bi u 6. izmjeni Pirati odličnim napadom osvojila 3 boda te smanjili rezultat na 4 : 3. No već u slijedećem napadu Storksi odigravaju dobar napad i osvajanjem dva boda povećavaju rezultat na 6 : 3.

VEZANE VIJESTI
Cjelodnevni baseball program i početak lige

Dobru igru u napadu nastavljaju i Pirati te s dva boda u 8. iningu ponovno stižu na bod zaostatka. Ipak iskusnija ekipa Storksa osvaja dva boda u svom 8. napadu i ponovno podiže prednost na tri boda.

Odličnom odbranom, posebno bacanjima Vukmirovića Siščani ne dozvoljavaju Piratima osvajanje niti boda te konačnim rezultatom 8 : 5 završava utakmica.

Za Sisak su igrali:

Špoljarić ( osvojio 2 boda ), P. Karin ( 1 ), Roksa, D. Karin ( 2 ), Salešević ( 1 ), Vukmirović, Mehinović, Mahač ( 1 ), Dankić i Žabčić ( 1 ).

VEZANE VIJESTI
Odigran međunarodni turnir povodom 25 godina bejzbolaša u Sisku

Za Novi Zagreb su igrali :

Petričević, Koren, Bošnjak ( 1 ), Rožman ( 1 ), Ostović ( 1 ), Pus ( 2 ), Miljanić, Jeličić, Krznarević, Ostrihon i Šimičević.

Suci: Halužan Igor ( Ka ) i Marušić Mladen ( Zg )

Poredak PH:

  1. Olimpija Ka
  2. Nada ST
  3. Zagreb ZG
  4. Medevdnica ZG
  5. Vindija VŽ
  6. Sisak Storks
  7. Novi Zagreb ZG

Ovom utakmicom završena je sezona baseballa na vanjskim terenima, a natjecanja nastavljaju ekipe u najmlađim kategorijama koje će se kroz Školske lige natjecati, ali i pripremati za slijedeću sezonu.

VEZANE VIJESTI
Završena sezona baseballa

Mali igrači Sisak storksa sudjelovat će u zagrebačkoj Školskoj ligi s dvije ekipe, a prvi turnir se igra 18. studenoga u paviljonima Zagrebačkog velesajma.

Igrališe i prostorije kluba kreću u obnovu i uređenje da bi sve bilo spremno za Europsko prvenstvo U15 koje će se igrati na igralištu “The Nest” u sisačkoj Vrbini od 16. do 22. srpnja 2018. godine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here