ZAVRŠNI SKUP HDZ-a I PARTNERA U STAROM GRADU

1463

 

Završni predizborni skup koalicije stranaka Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske konzervativne stranke, Hrvatske stranke umirovljenika, Demokratske stranke umirovljenika i Stranke Bošnjaka Hrvatske održao se jučer u Starom gradu u Sisku.

Ovom prilikom na skupu se predstavio HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Grada Siska, Franjo Šaban, kandidatkinje za zamjenice gradonačelnika Vlatka Vukelić i Tonka Jozić te lista za Gradsko vijeće Grada Siska. Predstavljen je i zajednički kandidat koalicije HDZ-a i partnera za župana Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić, kandidati za njegove zamjenike Roman Rosavec i Ivan Cerjak, te lista za Županijsku skupštinu.

Kandidat za gradonačelnika Grada Siska jasno je poručio kako očekuje pobjedu u prvome krugu.

Aktualni i kandidat za još jedan mandat župana Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić istaknuo je kako je koalicija HDZ-HSP AS-HSLS-HKS-HSU-DSU-SBH pobjednička koalicija koja građanima nudi nadu u bolje sutra te kako će, pobijede li, nastaviti sa realizacijom brojnih projekata za opće dobro svojih sugrađana.

Poručio je Žinić te zahvalio biračima na dosadašnjoj potpori…

Kandidat za gradonačelnika Grada Siska Franjo Šaban sugrađane je također pozvao da izađu na izbore jer je, ističe, budućnost Siska u njihovim rukama…

Dodajmo i kako će se Završni skup koalicije HDZ-a i partnera za Sisačko-moslavačku županiju te HDZ-a Grada Gline održati danas, 19. svibnja u DM Centru u Slatini Pokupskoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here