FOTO Zbog nereda u Splitu privedeno 37 navijača

385
14.11.2021., Split - Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije.

Zbog kršenja javnog reda i mira prije, za vrijeme i poslije nogometne utakmice Hrvatska-Rusija, privedeno je 37 osoba, izvijestila je jučer navečer splitska policija.

U policiji su ocijenili da  broj od 37 privedenih nije velik s obzirom na prepune tribine na Poljudu.

14.11.2021., Split – Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije.

Nisu zabilježeni ni značajniji incidenti koji bi se tretirali kao negativni sigurnosni događaji, kažu u policiji.

Nakon završetka utakmice  policija je nastavila provoditi osiguranje uže i šire zone oko stadiona Poljud, a tijekom noći  nadzirat će središte Splita  radi  održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira i prevencije protupravnih ponašanja.

14.11.2021., Split – Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije.

Podsjeća se kako je policija protekla tri dana intenzivno nadzirala  središte grada i mjesta gdje su se okupljali navijači, te su poduzimane mjere  radi prevencije protupravnih ponašanja.

14.11.2021., Split – Stadion Poljud, kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP u Qataru izmedju reprezentacije Hrvatske i Rusije.Navijaci na tribini

Policijski službenici su osiguravali mjesta okupljanja gostujućih navijača, posebno “fan zonu“ od kuda su navijači uz pratnju policije dopraćeni na stadion bez značajnijih incidenata, priopćeno je  iz splitsko-dalmatinske Policijske uprave.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime