Željko Bebek ima novu baladu!

667

Stih “Da me bar zavoliš, koliko me ne voliš” iz najnovije pjesme “Dunavom” legendarnog Željka Bebeka lako ulazi u uho i dušu.

Iza ove jake balade stoji autorski dvojac Branimir Mihaljević i Neno Ninčević koji je napisao neke od Bebekovih najljepših pjesama uključujući “Ako voliš ovu ženu”, jedinom duetu Bebeka i Olivera DragojevićaVideo spot u režiji Sandre Mihaljević sniman je na prekrasnim lokacijama parka prirode Kopački rit te na Dunavu kod Aljmaša, gotovo filmskim prikazom opisuje dan jednog alasa.
“Ovo mi je bilo jedno od najljepših snimanja u životu. Nakon što smo završili sa snimanjem još sam danima bio pod dojmom prekrasne plovidbe po Dunavu”, rekao je Željko.

VEZANE VIJESTI
Željko Bebek za kraj višednevne proslave sv. Jakova u Mošćenici

Nova pjesma dolazi u pravo vrijeme jer Bebeka uskoro očekuju veliki koncerti, 23. i 24. studenog u Lisinskom, a 12. prosinca u Spaladium Areni u Splitu. Rekordno rasprodana prva večer u Lisinskom dokaz je da Bebek i dalje uživa veliku popularnost među svojom publikom, a njegovi koncerti poseban su doživljaj.
“Neću ništa posebno najavljivati, a publici ostavljam svoje koncerte kao nešto lijepo, novo i emotivno i prvog i drugog dana. Posebno me veseli što je sa mnom na pozornici moj sin Zvonimir sad kao stalni član benda. Prije skoro pet godina gledao je nastup sa Simfonijskim orkestrom iz publike, a od tamo će sada prijeći na pozornicu, što je velika radost jer ga vole i apsolutno svi koji ga čuju i vide”, kaže Bebek.

VEZANE VIJESTI
Željko Bebek za kraj višednevne proslave sv. Jakova u Mošćenici

Izvor: Croatia Records

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here