Zrin fest zatvoren koncertom dva klarineta u Hrvatskom Čuntiću

377

Završni koncert u sklopu Zrin Festa održan je u Župnoj crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Čuntiću. Nastupili su klarinetisti iz Zagreba Abdul Aziz Hussein i Ante Krpan.

Glazbenici su dobili samo pohvale i čestitke nakon koncerta, a gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović to je iskoristio kako bi najavio nagodinu još bolju organizaciju osiguranjem mini busa za prijevoz iz Petrinje kako za Čuntić tako i za Gore gdje se također održava Zrin fest.

“Sve ovo je prekrasna uvertira za nadolazeći blagdan Župe Sv. Ante koji će žitelji i njihovi gosti proslaviti u četvrtak, 13.lipnja “, naglasio je gradonačelnik Dumbović.

VEZANE VIJESTI
Čestitka gradonačelnika Dumbovića u povodu 10. obljetnice osnutka Sisačke biskupije

Od početka lipnja Zrin fest se održavao u brojnim crkvama diljem Županije sisačko moslavačke. Riječ je o tradicionalnom festivalu klasičkne glazbe koji se održava 5. godinu za redom.

Pokrovitelj festivala potpisuje i Grad Petrinja i gradonačelnik Darinko Dumbović koji se zahvalio producentici Valentini Badanjek Pintarić, domaćinu koncerta pateru Petru Žagaru, te mladim umjetnicima.

Petrinjskog gradonačelnika dojmio je i ambijent crkve Svetog Ante u Hrvatskm Čuntiću koju je pater Petar Žagar osobno uredio kao i sav okoliš oko crkve i župnog dvora. Nedavno asfaltirani plato ispred crkve jako lijepo se uklopio u ambijent.

VEZANE VIJESTI
I Petrinjci u akciji 100 dioptrijskih naočala za socijalno ugrožene

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here