VELIKA GORICA Naletio na pješaka i pobjegao, policija moli pomoć

1125
Foto: Google maps Screenshot

Iz PP Velika Gorica mole pomoć građana u pronalasku vozača koji je sinoć oko 20.30 sati u Ulici Jurja Dobrile udario pješaka i pobjegao s mjesta nesreće ne pozvavši policiju.

Izvješće PP Velika Gorica:

– Dana 23.07.2020. godine u 20,30 sati u Velikoj Gorici u Ulici Jurja Dobrile bb došlo je do prometne nesreće na način da je nepoznati vozač, upravljajući automobilom u smjeru juga, dolaskom do raskrižja sa prilaznim kolnikom parkirališnih prostora kbr. 122-126 Zagrebačke ulice iz neutvrđenog razloga, neutvrđenim dijelom vozila, naletio na pješaka Marijana Hodnika, koji je spomenuti kolnik prelazio van pješačkog prijelaza iz smjera zapada u smjeru istoka, dolazeći vozaču s desne strane.

Nakon naleta nepoznati vozač s nepoznatim osobnim automobilom napustio je mjesto nesreće, a nije pružio pomoć ozlijeđenoj osobi, niti o tome izvijestio najbližu Policijsku postaju.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede zadobio je pješak Marijan Hodnik, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb u Zagrebu, Kišpatićeva 12.

Iz PP Velika Gorica stoga mole građane da, ukoliko imaju bilo kakvih informacija o navedenoj prometnoj nesreći, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju.

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime