18-godišnjak uhvaćen s velikom količinom droge

334

Policijski službenici sisačko-moslavački uhvatili su u Kutini 18-godišnjeg mladića u neovlaštenom posjedovanju 107 grama droge marihuane, 0,8 grama droge amfetamina, tzv. speed i 1 gram droge psilobicina tzv. gljive. Droga je zaplijenjena, a mladić je sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

60-godišnjak je u srijedu, 17. srpnja na sisačkom području u mjestu Lekenik pao s aluminijskih ljestava te zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Na mjestu događaja je obavljen očevid u suradnji s inspektoricom zaštite na radu. Policija će o ovom slučaju Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku dostaviti izvješće.

VEZANE VIJESTI
Hrvatska policija na udaru optužbi za ozljeđivanje migranata

Istoga dana policija je u Sisku zaustavila osobno vozilo sisačkih registracija, kojim je upravljao 29-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,54 promila. Vozač je zadržan u postaji do otriježnjenja, a protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja nadležnom Općinskom sudu.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je u srijedu, 17. srpnja provalio u trgovinu mješovite robe i ukrao veću količinu cigareta. Od odgovorne osobe zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe.

Istoga dana u Sisku je nepoznati počinitelj iz trgovine kozmetičkih artikala ukrao razne parfeme. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 8.500 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here