I ove se godine u Petrinji na prvi dan nove školske godine provodila akcija za sigurnost školaraca. Uz pojačan nadzor na prometnicama i raskrižjima, školarce, naročito prvašiće, dočekali su policajci i djelatnici gradske Javne vatrogasne postrojbe te članovi DVD-a, ali i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović. Gradonačelnik je prvašićima pokazao svojim primjerom kako sigurno prelaziti kolnik i ponašati se u prometu, a vozače je pozvao na dodatni oprez.

„Drago mi je što mogu danas pozdraviti školarce, prije svega prvašiće, i poželjeti im sve najbolje u školskim klupama. Pred njima je jedan novi izazov, učenje, znanja, ali i  druženje i prijateljstva. Njima je to prvi dan i za njih je to velika stvar. Zahvaljujem se svima koji su danas pružili sigurnost svim tim klincima koji danas prolaze kroz naš grad. Naša raskrižja su pravilno obilježena, signalizacija je tu, djeci smo pokazali kako se ponašati, a vozače pozivamo na dodatni oprez. Danas je prvi dan škole i treba biti posebno oprezan, ali oprezan treba biti i sve ostale dane u godini“, poručio je Dumbović.

VEZANE VIJESTI
Čestitka Nenada Radoševića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

Zahvalio se policiji i vatrogascima što su i ove godine dali podršku akciji koja je usmjerena na što sigurniji početak nove školske godine u Petrinji, a učenicima je uputio želje za puno uspjeha u novoj školskoj godini.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here