Asfaltiranje u Petrinji u punome jeku

1056

Nakon Sajmišta, Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje obišao je i radove na asfaltiranju II. Odvojka ulice Gromova. Prilazna cesta novouređenom parkiralištu gradskog groblja napokon se uređuje i usklađuje s izgledom ostatka groblja.

Igor Hranilović, nadzorni inženjer na izvođenju radova rekonstrukcije „Grobljanske“ ulice rekao je da se trenutno radi asfaltiranje i obnova kompletne kolničke konstrukcije, a danas će postaviti oko 1500 kvadrata asfalta.

Gradonačelnik Dumbović kazao je kako je zadovoljan jer se završavaju dionice koje su zaostale. „Cijeli dio ove priče bio je nezavršen, a dostupnost groblju je izuzetno bitna. Nakon popuštanja epidemioloških mjera kao Gradonačelnik nastojim da se ozbiljno prihvatimo posla koji smo započeli jer mislim da je ljudima strpljivost već pri kraju.

Naglasak stavljamo na sami centar grada, zadovoljan sam tijekom radova na Sajmištu koje je jedno veliko gradilište. Žurno ćemo krenuti i na Gajevu, a sutra ili prekosutra bi trebalo ići asfaltiranje u Drenčini. Vjerujem da ćemo uz intenzivne radove napraviti ono što smo zacrtali.“ – rekao je Dumbović te se osvrnuo na problem nedostatka radne snage koji je još uvijek prisutna. Vezano uz to naglasio je kako očekuje od izvođača radova na Aglomeraciji da od idućeg tjedna povećaju postotak ljudi na radovima.

Izvor/foto: Rad za naš grad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here