Prilično zanimljivo bilo je u srijedu 24. kolovoza 2016. u Petrinji, gdje su KHL Sisak i Baseball klub Sisak storks ugostili sportaše iz Ljubljane, klub američkog nogometa Mustangs.
Dvije države i tri sporta koji na prvu nemaju ništa zajedničkog. No osim druženja, zabave i treniranja jedni su upoznali druge sa svojom strašću. A kako je došlo do suradnje, rekla nam je Manuela Bukovec, predsjednica KHL Sisak:

Kakva je situacija u samom klubu, pojasnila je predsjednica:

Antonio Poljak, trener u Baseball klubu Sisak storks zadovoljan je i idejom i provedbom:

VEZANE VIJESTI
PETRINJA Bez odobrenja postavio aparate za igre na sreću

Sisački bejzbolaši susreću se s brojnim tehničkim problemima, ali ljubav prema ovom sportu jača je od svih prepreka, kaže Poljak:

Iako su gosti, cijela ova predivna priča stigla je na inicijativu iz Slovenije, od Korčulanke Viktorie Korelc, predsjednice Kluba američkog nogometa Mustangs Ljubljana:

A kako su to vidjeli oni najmlađi, kojima se svima na licima vidjelo da uživaju, rekao nam je Luka Matić iz Siska, član Baseball kluba Sisak storks:

Davor Imprić vlasnik je Sportsko-rekreacijskog centra na Pigiku, koji je svoj prostor ustupio hokejašima Siska, ali i za potrebe ovog druženja:

VEZANE VIJESTI
PETRINJA: Gradonačelnik organizirao prijem braće Stepinac

Druženje se nastavlja u Sisku na igralištu The nest u sisačkoj Vrbini, gdje će se održati zajednički trening, predstavit će se svima zainteresiranima američki nogomet, a zatim nastaviti u baseball ritmu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here