Bira se najbolja fotografija Zagrebačke županije

U natjecanju sudjeluje preko 40 autora sa 150 fotografija

526
Foto Zgž

Na stranicama Zagrebačke županije objavljeno je kako je u tijeku odabir najbolje fotografije s područja Zagrebačke županije.

Preko 40 autora sa 150 fotografija ušlo je u izbor za najljepše fotografije Zagrebačke županije koje ćete moći vidjeti ovih dana na Facebook profilu Turističke zajednice Zagrebačke županije. O deset najboljih fotografija odlučivat će stručni žiri, a najljepšu će imati prilike izbrati i svatko od vas i to sasvim jednostavno – lajkom na Facebooku, stoji na stranicama Zgž.

Foto Zgž

Prve tri najbolje fotografije prema ocjeni stručnog žirija bit će nagrađene, kao i fotografija s najvećim brojem skupljenih lajkova na društvenim mrežama. U planu je i izložba najboljih fotografija kojom bi se još više promovirale ljepote Zagrebačke županije što je u konačnici i bio cilj samog natječaja.

Osim prekrasnih fotografija prirode, fotografi profesionalci i hobisti svojim objektivom ovjekovječili su i brojne kulturne i tradicijske motive, kao i nezaobilaznu domaću gastronomiju.

-Stoga vas sve pozivamo da pratite Facebook profil Turističke zajednice Zagrebačke županije, uživate u fotografijama i odaberete najljepšu, navedeno je na stranici Zgž.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime