Bizaran zločin – po zagrebačkim trgovinama krali kavu

579

Dvojica muškaraca i žena sumnjiče se da su po trgovinama u Zagrebu krali kavu.

Naime, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 34-godišnjakom i 39-godišnjakinjom koje se tereti da su 16. lipnja u zagrebačkoj Martićevoj ulici s polica trgovine otuđili ukupno 40 pakiranja kave ukupne vrijednosti oko 1500 kuna, nakon čega su prošli pored blagajni bez da su otuđene artikle platili. Također se sumnja da su 36-godišnjak i 34-godišnjak 22. lipnja 2019. godine u istoj trgovini u Zagrebu u dva navrata s polica otuđili 27 pakiranja kave, vrijednosti oko 1050 kuna, s kojima su se udaljili bez da su ih platili.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Tučnjava vozača u Novom Zagrebu

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se tereti da je 6. travnja 2019. otvorenim plamenom zapalio sijeno u dvorištu obiteljske kuće u Brezju. Požar se proširio na krovište sjenika, a ugasili su ga vatrogasci. Za sada nije poznata materijalna šteta, a policija je kaznenu prijavu protiv 26-godišnjaka podnijela nadležnom državnom odvjetništvu.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom kojeg se tereti da je krajem lipnja 2019. u Draškovićevoj ulici u Zagrebu ukrao tri komada vatrogasnih crijeva dužine po 15 metara iz otključanih ormarića od hidranta iz stambene zgrade. Kaznena prijava protiv osumnjičenog podnesena je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

VEZANE VIJESTI
Od danas možete provjeriti status svoje vozačke dozvole na stranicama MUP-a

Dvojica nepoznatih počinitelja opljačkali su 82-godišnjakinju koja ih je, nakon što su se lažno predstavili, pustila u stan u Novom Zagrebu. Ukrali su joj novac i dokumente, a materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here