Bliži li se kraj problemima s vodom stanovnika u sisačkom Capragu?

Odgovor smo potražili u Sisačkom vodovodu. Evo što su nam odgovorili!

170
Facebook Edita Baltić

Bliži li se napokon kraj problemima s vodom stanovnika Ulice Andrije Hebranga u sisačkom naselju Caprag?

Naime, na jedan od posljednjih slučajeva puknuća cijevi ukazala je vlasnica tamošnjeg frizerskog salona Edita. Ona je jučer preko društvenih mreža upozorila kako dva dana nemaju vode zbog višestrukih lomova cijevi te kako se problem ponavlja više puta tijekom godine.

Iz Sisačkog vodovoda su na naš upit potvrdili da su upoznati s problemima u vodoopskrbnoj mreži u navedenoj ulici te da lomove rješavaju u najkraćem mogućem roku. Izrazili su žaljenje što su korisnici bili bez vode pojašnjavajući kako su se tijekom dva dana dogodila dva loma na istoj lokaciji. Lomovi su u međuvremenu sanirani te je tom prilikom promijenjeno pet metara cijevi.

Na naš upit postoji li dugoročnije rješenje problema, u odgovoru koji potpisuje direktor Sisačkog vodovoda Pejo Trgovčević navodi se da se ova ulica nalazi u projektu Poboljšanje vodno – komunalne infrastrukture na području aglomeracije Sisak II te da će se, nakon ishođenja svih dozvola, izmijeniti vodoopskrbna i kanalizacijska mreža u Ulici Andrije Hebranga kao i u Ulici hrvatskog narodnog preporoda.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here