Bodrite sisačke odbojkaše u posljednjem kolu protiv Rovinja

380

Sisački odbojkaši u subotu, 7. veljače u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku s početkom u 20 sati igraju posljednju utakmicu drugog dijela natjecanja 1. A Hrvatske odbojkaške lige – seniori. U goste im dolazi ekipa OK Rovinj. Siščani očekuju nastavak uspješne serije i pobjedu kojom bi učvrstili 2. mjesto na ljestvici uoči doigravanja za prvaka države.
Odbojkaši i Uprava kluba pozivaju sve sportaše grada Siska te sve one koji vole sport da dođu na utakmicu i bodre ih u još jednoj, kako kažu, vrhunskoj odbojkaškoj priredbi u režiji sisačkih odbojkaša.
Dobrom rezultatu nada se i kapetan ekipe, Matija Tepavac.
„Ova utakmica je zapravo uvertira pred završnicu prvenstva u kojoj ćemo, uz pomoć naših navijača i svih Siščana, doći do, nadamo se, povijesnog rezultata. Kapetan sam ove ekipe i mogu reći da kao ekipa vjerujemo u svoje mogućnosti. Imamo mladost i iskustvo, širinu, vjeru u sebe. Svi od reda smo proizvod sisačke škole odbojke, a neki od nas jesu ili su na putu da postanu članovi hrvatske reprezentacije. Naša ekipa bila je u više navrata proglašavana najboljom sportskom ekipom grada Siska, a najboljima sportašima su bili proglašavani i naši igrači. Nije to samohvala, to su činjenice koje idu u prilog vrhunskom nastavku ove sportske priče u dvorani Brezovica, našem domu, u kojem ćemo u subotu, 7. veljače u 20 sati, nadam se, doći do još jedne vrijedne pobjede.“, poručio je kapetan OK Sisak Matija Tepavac.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here