Brazilska nogometna zvijezda kažnjena s 157.500 eura zbog prebrze vožnje

19
Facebook: Marcelo M12

Branič španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Brazilac Marcelo (31) kaženjen je u četvrtak sa 157.500 eura zbog prebrze vožnje prilikom koje nije imao važeću vozačku dozvolu, izvijestila je španjolska novinska agencija EFE.

Brazilac je u četvrtak došao na sud u Alcobendasu, predgrađu sjeverno od Madrida, gdje je dobio kaznu plaćanja 350 eura dnevno tijekom 15 mjeseci.

Lijevog beka madridskog kluba zaustavila je policija 19. prosinca na cesti od Alcobendasa gdje živi prema sportskom centru Real Madrida kada je vozio brzinom od 134 kilometra na sat. Policajci su tada otkrili da je vozio bez važeće vozačke dozvole, odnosno da mu je bila oduzeta jer je već bio uhvaćen pri prebrzoj vožnji.

VEZANE VIJESTI
Odličja najboljima na Turniru "Trofej Dinamo"

Marcelo je kažnjen i prije sedam godina i to sa 6.000 eura zbog nedozvoljene brzine u blizini sportskog centra Ciudad Real Madrid.

Prijašnjih godina u nedozvoljeno brzoj vožnji na putu na trening bili su kaženi i napadač Karim Benzema i ofenzivni vezni James Rodríguez.

Igrači Real Madrida u četvrtak nisu trenirali jer im je određena karantena nakon što je jednom klupskom košarkašu dijagnosticiran koronavirus.

Nogometaši i košarkaši dijele rezidenciju s restoranom u sportskom kampu pa su poslani kućama. Ondje bi trebali ostati oko petnaest dana i vježbati u kućnim teretanama te se podvrgnuti testiranju ako primijete simptome koronavirusa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here