Čestitka Nenada Radoševića u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti

559

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24. obljetnice Vojno redarstvene operacije “Oluja”Nenad Radošević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

“Drage Petrinjke i Petrinjci, poštovani hrvatski branitelji i obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, građanke i građani Republike Hrvatske,

u nama su svježa sjećanja na slavne dane hrvatske povijesti u kojima se kroz pobjedu rađala sloboda. Dostojanstveno, sa zahvalnošću i pijetetom sjetimo se svih heroja koji su položili svoje živote za našu Domovinu. Sjetimo se svih stradalnika koji se nisu štedili u borbi za pravdu, jednakost, slobodu i mir. Neka nam sjećanje na dane velikih iskušenja i dane pobjeda bude poticaj da zajedno u bogatstvu različitosti radimo na dobrobit svih građana Lijepe naše.

U ime svih vijećnika Gradskog vijeća Grada Petrinje čestitam Vam 4. kolovoza, obljetnicu Vojno-redarstvene akcije „Oluja“, 5. kolovoza, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja i 6. kolovoza, Dan oslobođenja Grada Petrinje”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime