VIDEO – Dan otvorenih vrata u Dječjem vrtiću “Petrinjčica”

492

Dječji vrtić „Petrinjčica“ u svim svojim prostorima danas je održao Dan otvorenih vrata kako bi svoj rad približio svojim sadašnjim, ali i budućim korisnicima.

Svake godine, u sklopu upisa djece u novu pedagošku godinu, Dječji vrtić „Petrinjčica“ u svim svojim prostorima otvara vrata građanima, odnosno roditeljima, djedovima i bakama i svima onima koji su njihovi dosadašnji, ali žele biti i budući korisnici, kaže nam ravnateljica vrtića Nataša Vidović.

U tijeku je drugi tjedan upisa djece u vrtić, a trenutno Dječji vrtić Petrinjčicu pohađa 340 djece.

VEZANE VIJESTI
Dječji vrtić "Petrinjčica" otvorio svoja vrata

Vrata Dječjeg vrtića „Petrinjčica“ u sklopu Dana otvorenih vrata otvorio je i gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović. Obišao je sve vrtićke skupine, razgovarao s odgojiteljicama i roditeljima, a djeca su ga dočekala s oduševljenjem.

„Prekrasno je danas biti ovdje s djecom kojoj moramo osigurati još više i još kvalitetnije prostore za igru i učenje“, naglasio je gradonačelnik.

Upravo se to i očekuje od nas koji vodimo Grad Petrinju, a na radost djece, njihovih roditelja, baki i djedova i, na kraju krajeva svih nas, jer djeca su naša budućnost, zaključio je Dumbović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here