DAN ŽENA U PETRINJI: Gradonačelnik Dumbović organizirao prijem za žene zaposlene u Gradskoj upravi

Povodom Međunarodnog dana žena Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, organizirao je prijem za žene zaposlene u Gradskoj upravi Grada Petrinje...

671

Povodom Međunarodnog dana žena Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, organizirao je prijem za žene zaposlene u Gradskoj upravi Grada Petrinje, te ih prigodno darivao cvijećem. Gradonačelnik je ovom prigodom istaknuo kako žene daju ogroman doprinos civiliziranom društvu, te dodao:

„Smatram da ste vi kroz povijest proživjele jednu ogromnu nepravdu i da ste ju pokušale u kontinuitetu ispraviti. Vaša snaga, vaša sposobnost i jednostavno nešto što imate u sebi, gdje se život ne može zamisliti bez žene, majke, sestre i bez svih vas ustvari koje ste dosta u životu morale dati od sebe, ali kroz tu povijest gdje se nisu artikulirali vaši problemi. U nekim čak državama niste imale ni pravo glasa što je prestrašno. Ponosan sam muškarac zato što su meni žene najbolje suradnice i što nikada nisam pravio bilo kakve razlike. Želim vam da u budućnosti uvijek odlučujete samo vi i nitko više o samima sebi i da uvijek čvrsto držite svoju sudbinu u svojim rukama i da je jednostavno ne ispuštate. Budite kao i do sada hrabre, odvažne, ponosne, dobre i jednostavno one bez kojih se ne može. Svaki pravi muškarac će vas nositi kao „kap vode na dlanu“. Svi oni koji ne znaju doći do vaših srca to nisu dobri muškarci. Dobri muškarci su vam pomogli da imate ovoliku slobodu ne zato što su vam je dali zbog nečega što je stereotip, nego zato što su vas voljeli. Pravi muškarci u životu ne mogu ništa bez vas.“ – zaključio je gradonačelnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here