Danijelin ‘Telefon’ zazvonio u 12 sati

879

Baš kako je i najavila, Danijela Martinović danas je točno u 12 sati premijerno predstavila svoj novi singl i spot “Telefon” na svojoj Facebook stranici.

Slikama koje su prikazale Danijelinu transformaciju dodatno je zagrijala znatiželju publike za svoj novi zvuk, ali i izgled kojemu je kumovala Severina. Upravo je ona zaslužna da ova sjajna pjesma autora Dragana Brajovića Braje koju je aranžmanski oblikovao Bojan Dragojević dođe u Danijeline ruke. Vizualnoj transformaciji pomogli su fotograf Srećko Rundić, dok se za režiju novog spota pobrinuo Dario Radusin.

Za razliku od prethodna dva singla “Volim barabu” i “Nemam mjeru” koje potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić i koja su slijedila Danijelin vrckav, plesni ritam, nova Danijelina pjesma je snažna balada koju će osjetiti svaka zaljubljena žena.

“Polako predstavljam singlove, ali pjesme za novi album su spremne. Nakon ovog spota mogu samo reći da sam ovo neka hrabrija ja, a to je sve zahvaljujući timu u koji sam od početka imala povjerenja. Zaista sam oduševljena rezultatom i jedva sam dočekala dan kad ću je predstaviti publici”, rekla je Danijela.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime