SAŽETAK DNEVNIH DOGAĐAJA

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Na području Siska počinjena su tri kaznena djela te po jedno na području Kutine, Novske i Gvozda. Počinjene su po dvije krađe i prijetnje te po jedna povreda dužnosti uzdržavanja i oštećenje tuđe stvari.

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba na području Siska, a u njima je sudjelovalo troje počinitelja. U jednom događaju javni red i mir je narušen vikom i galamom te točenjem alkoholnih pića osobi pod utjecajem alkohola, a u drugom slučaju omalovažavanjem i vrijeđanjem moralnih osjećaja građana na javnom mjestu.

Na prometnicama se dogodilo deset prometnih nesreća od kojih četiri na području Kutine, tri na području Petrinje, dvije na području Siska i jedna na području Novske. U dvije nesreće lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe, dok je u osam prometnih nesreća nastala samo materijalna šteta. U dvije prometne nesreće, na području Novske i Petrinje, sudionici su pobjegli s mjesta nesreća i za njima se traga.

Iz obiteljske kuće ukraden nakit i novac

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u ponedjeljak, 27. lipnja oko 15 sati, u Ulici braće Perković u Ilovi, grad Kutina, iz obiteljske kuće 73-godišnje vlasnice, ukrao novac i nakit. Oštećena materijalnu štetu procjenjuje na više tisuća kuna te je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here