Dumbović potpisao ugovor za projekt „Izgradnja Vidikovca na Hrastovačkoj gori“

402

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje potpisao je danas Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Izgradnja Vidikovca na Hrastovačkoj gori“.

Projekt je u Intervencijskom planu Grada Petrinje, ukupne vrijednosti 1.080.292,82 kuna, za njegovu provedbu odobrena su nepovratna sredstva u iznosu od 917.900,84 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“, a 161.982,51 kuna biti će osigurano iz Proračuna Grada Petrinje. Svečano potpisivanje održano je u Nacionalnom parku Paklenica, a Ugovor su u ime Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU potpisali ministrica Gabriela Žalac i Tomislav Petric, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU s jedne strane i s druge strane u ime Grada Petrinje gradonačelnik Darinko Dumbović.

VEZANE VIJESTI
Otvoren 12. međunarodni orguljaški festival Ars Organi Sisciae

Ovaj projekt ima značajnu ulogu za samu lokaciju Planinarskog doma koja će biti jedna poboljšana turistička ponuda gdje se očekuje veći broj posjetitelja kao i različite skupine posjetitelja.

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here