VIDEO Dumbović: Strateški interes je da se rastereti gospodarstvo!

Upozorio je kako mnoge obitelji žive na rubu siromaštva te kako svima treba osigurati uvjete za pristojan život i ravnomjeran razvoj svih krajeva

369

Sajmeni dan u Petrinji, gradonačelnik Grada Petrinje i 10. na listi Restart koalicije u 6. izbornoj jedinici Darinko Dumbović iskoristio je kako bi se uoči parlamentarnih izbora družio sa svojim Petrinjcima.

Dijeleći promotivne materijale, Dumbović je upozorio da se Hrvatska ne razvija ravnomjerno te da ovo područje, koje je devastirano u Domovinskom ratu, danas nema istu šansu za razvoj kao druga područja koja nisu pretrpjela štetu poput Petrinje.

Dodao je kako je strateški interes da se rastereti gospodarstvo. Upozorio je kako mnoge obitelji žive na rubu siromaštva te kako svima treba osigurati uvjete za pristojan život i ravnomjeran razvoj svih krajeva.

VEZANE VIJESTI
Sanja Stanić preuzela knjigovodstveni servis Mire Prašnjak

Na kraju, Dumbović je pozvao građane da izađu na izbore 5. srpnja i daju mu povjerenje za još jedan saborski mandat.

Dodajmo kako je predsjednica udruge za  promicanje društvene svijesti o zaštiti okoliša od radioaktivnog i opasnog otpada Zelena linija Snježana Drvodelić ovom prilikom izrazila podršku Dumboviću, ali i čitavoj koaliciji od koje, kako je rekla, imaju garanciju da će se problem skladištenja radioaktivnog otpada na Trgovskoj gori kod Dvora rješavati potpuno drugačije.

 

VEZANE VIJESTI
Novo radno vrijeme Policijske uprave sisačko-moslavačke

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here