Finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta pripremaju se u Topuskom

Najljepše djevojke Hrvatske u Top termama Topusko "pune baterije" za veliko finale

4082

Četrnaest djevojaka koje su se plasirale na županijskim izborima finalistice su izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss svijeta čije će se finale održati 31. kolovoza na trgu Malog Lošinja na Kvarneru u Primorsko-goranskoj županiji. Djevojke se u Sisačko-moslavačkoj županiji pripremaju za samu finalnu večer snimajući modne fotografije i filmske razglednice s prekrasnih lokacija. Dobrodošlicu i ugodan boravak u Topuskom i Sisačko-moslavačkoj županiji djevojkama su poželjeli ravnatelj Top termi Domagoj Mosler i župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić: “Vjerujem da ćete ovdje napuniti baterije i kroz odmor se rehabilitirate i pripremite za finale. Volio bih da sve i jedna pobijedi jer ste prekrasne! Imamo što svijetu ponuditi, našu hrvatsku ljepotu. Smatram da su naše djevojke najljepše na svijetu i to dokazuje vaše prisustvo ovdje. Vjerujem da će vam boravak ovdje biti ugodan. Dolazak ovdje nije slučajan, naime ponudio sam da pripreme budu u Sisačko-moslavačkoj županiji. To će biti velika promocija i za županiju i za Top terme, a ako dođete tu za par godina, vjerujem da će biti puno drugačije.”

Direktorica Direkcije Miss Hrvatska Maja Vračarić zahvalila je domaćinima: “Hvala vam puno na lijepoj dobrodošlici i primanju za djevojke koje su došle iz raznih dijelova Hrvatske. Stigli smo u Sisačko-moslavačku županiju gdje želimo predstaviti mladost i ljepotu, a ujedno i spojiti Plavu i Zelenu Hrvatsku.”

Finalistice su se svaka zasebno predstavile iz koje županije dolaze te istaknule ono najljepše što imaju u svome kraju.
Tijekom priprema djevojke će se natjecati u kategorijama Sport&fitness, top model, multimedija, talent i intervju u kojima će ih mentori ocjenjivati te će se pobjednice svojih kategorija izravno plasirati u super finale.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime