HITNO Ovi malci trebaju vašu pomoć!

673

Napušteni psi u našoj okolici nažalost nisu rijetkost, no situacija je doista uzela maha, što dokazuje i vapaj djevojke Paole iz Siska koja moli pomoć za tri psića:

Poruku iz inboxa prenosimo u cijelosti

“U 21 sat 7. kolovoza dobivam dojavu o napuštenim psima na Hrastovačkoj gori… U 22 sata sjedam u auto i iz Siska krećem po njih. Netko ih je ostavio usred šume, usred ničega. Četiri mala štenca ni 2 mjeseca starosti, puni buha, izgladnjeli, šićušni. Dolazimo skoro pa do vrha Hrastovačke gore oko 23 sata, no ostajemo bez goriva… Usred mraka, usred ničega izlazimo iz auta tražeći signal kako bismo se mogli javiti da smo zapeli i ostali bez goriva. No nismo odustali, pješke smo otišli do vrha gdje ih je prijatelj koji ih je pronašao zagradio dok ne dođemo po njih. Pokupili smo štence, prijatelji su nam dovezli gorivi te u 2 u noći stižemo kući. Do jučer su štenci imali privremeni smještaj, no više ga nemaju… Trenutno su u staroj, derutnoj vojarni punoj stakla, lisica, štakora i čagljeva… Molimo se da prežive noć. Jednog smo hvala bogu uspjeli udomiti, no preostala tri su primorana biti tu gdje jesu. Trebamo privremeni ili smještaj za štence, sutra će biti cijepljeni i čipirani. Hranu ćemo mi osigurati ukoliko bi netko bio ljubazan i dao nam dva kvadrata svog dvorišta”, završava svoju poruku djevojka.

Ukoliko želite pomoći privremenim ili trajnim smještajem, hranom ili na koji drugi način javite se dobročiniteljici Paoli, a ukoliko to niste u mogućnosti- i jedan share će pomoći.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here