Hrvači Petrinje osvojili pet medalja na međunarodnom turniru

317

U subotu, 30. lipnja održan je 7. međunarodni turnir “Zadar open” na kojem se okupilo 250 natjecatelja iz 28 klubova. Ovo je iznimno jak turnir na kojem su nastupili hrvači iz Ukrajine, Slovačke, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Austrije i Hrvatske. Hrvači HK “Petrinja” nastupili su s najboljim hrvačima mlađih i starijih dječaka i osvojili zapažene rezultate:

Krajčinović Nikola  1. mjesto

Vidović Valentino   1. mjesto

Vidović Ivano         2. mjesto

Horinek  Filip         2. mjesto

VEZANE VIJESTI
Masakr u Zagrebu - Ubijeno šest ljudi

David Hlatki           3. mjesto

Lovro Glavaš         5. mjesto

Ovo je i zadnji turnir u polusezoni za mlade hrvače koji su jedna obećavajuća generacija koja je na posljednjih 7 međunarodnih turnira osvojila pregršt medalja i priznanja. Posebno se istaknuo Valentino Vidović koji na svim turnirima u ovoj godini nije doživio niti jedan poraz.

U narednom razdoblju klub nastavlja s radom s hrvačima koji nastupaju na Svjetskom kadetskom prvenstvu u Zagrebu, a koje se odvija od 2.srpnja. do 8. srpnja u zagrebačkom Domu sportova. Iz kluba pozivaju sve zaljubljenike hrvanja da dođu bodriti njihove reprezentativce Veroniku Dragaš (srijeda 4. srpnja u 10 sati) i Emila Osmanagića (nedjelja 8. srpnja u 10 sati).

VEZANE VIJESTI
Juniori Siska osvojili košarkašku ligu

Loading...

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here