Ivica Kostelić bio bi zadovoljan i plasmanom među prvih petnaest

57

 

Uoči muške slalomske utrke Svjetskog kupa Kostelić je na konferenciji za novinare na Sljemenu komentirao kako bi obzirom na trenutnu formu i stanje koljena bio zadovoljan s plasmanom među prvih petnaest.

“Ne ide najbolje, ali ima dosta pokazatelja da će moja forma ipak ići prema gore. Koljeno me dosta smeta i naravno da ne mogu obećati borbu za postolja. Situacija je takva da ni sam ne znam što mogu očekivati, glavno je da budem zadovoljan nakon obje vožnje, ako to bude dovoljno za plasman među 15, odlično, a sve bolje toga bi bilo sjajno”, komentirao je svoju situaciju dobro raspoloženi Ivica.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Polugola Kinsey utrčala na stazu noćnog slaloma i napravila pravu pomutnju

“Uvjeti su sjajni, pao je snijeg, te se nakon nekoliko godina dogodilo da za sljemensku utrku mogu trenirati baš na Sljemenu. Nakon godine stanke svi smo oduševljeni što će se utrka održati, ne samo održati, već će skijaši i gledatelji imati doista iznimne uvjete. Također, za razliku od prošlih godina, imamo i dobru slalomsku momčad, očekujem da nas bar trojica uđemo u drugu vožnju”, rekao je Ivica.

O koljenu: “Ne mogu ništa tvrditi, sačekajmo kraj sezone. Sve ovisi o koljenu, a vjerojatno ću možda biti prisiljen voziti samo slalomske utrke, no nadam se da ću nekako prebroditi tu ozljedu koljena”.

VEZANE VIJESTI
VIDEO Gusti snijeg pada na Sljemenu

U utorak na noćnoj utrci slaloma uz Ivicu, Zrnčić-Dima i Zubčića nastupiti će i Matej Vidović, Istok Rodeš te Elias Kolega.

 

Foto: web ivica kostelic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here