Jole pokazao kako sa suprugom (ne) slavi godišnjicu

1059

Da su stvarne (ne)zgode često inspiracija za novu pjesmu pokazao je i Jole najnovijom pjesmom “Godišnjica”.

Vjekoslava Huljić u pjesmi je opisala kako izgleda pjevačev dan, čiji je koncertni raspored mjesecima unaprijed rezerviran, a dan ispunjen brojnim obavezama pa slobodno vrijeme Jole najviše posvećuje svojoj supruzi Ani i svojim kćerima. Vesela glazba Tončija Huljića, kakva najviše odgovara Jolinom temperamentu, inspirirala je redatelja Vojana Koceića za šaljiv spot u kojem vidimo kako supružnici Čagalj slave svoju godišnjicu braka.

“Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je teško. Na kraju svakog dana mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima”, rekao je Jole.

Da se Jole odlično snalazi pred kamerama već smo se mogli uvjeriti nebrojeno puta, ali svojom ležernošću i profesionalno odrađenom snimanju iznenadila je i Ana Čagalj.
“Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu tako da sam bila na svom terenu. Ono što je najvažnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, a u spotu sam glumila sebe pa mi je bilo lako. Htjeli smo pokazati da ni cvijeće ni svijeće ne znače ništa bez zdravog odnosa i poštovanja”, objasnila je Ana.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime