Klapa Cambi predstavlja svoju verziju ovog klasika kojeg je otpjevala Meri Cetinić

178

Klapa Cambi je za svoj novi singl odabra pjesmu ‘Nina nana (Spavaj mi ti)’ čiju glazbu potpisuje Zdenko Runjić, tekst Jakša Fiamengo, a prva ju je otpjevala Meri Cetinić 1982.

Pjesma je dirljiva priča u kojoj se roditelj obraća tek rođenom djetetu, strepi nad njegovom sudbinom i izazovima koji ga čekaju.

Htjeli smo nešto čime bi pokazali da je Cambijeva “škola” još uvijek autentična, a sastav spreman za zahtjevne vokalne aranžmane koji je napravljen još 2014. i još ga je postava s Edijem Šegotom (koji je i inicirao rad na ovoj pjesmi) radila. Autor aranžmana  je Vinko Didović, a pjesma je u obliku kakvu je sad predstavljamo stvorena uz instrumentalni aranžman od strane voditelja klape Tonča Tranfića inače pijanista koji je uz sebe za ovu pjesmu okupio najbolje, Antu Jurinovića na basu i Jana Ivelića na bubnju. 

Pjesma je snimljena i u a cappella izdanju, no objava toga uslijedit ce kasnije. Za sada idemo s promocijom u ovakvom radiofoničnom izdanju. A cappella izvedba će primarno biti promovirana kroz društvene mreže, jer vjerujemo da je u ovom trenutku to najbolji medij za takvu pjesmu. Meri Cetinić i njena interpretacija ove pjesme bila je nit vodilja ali i težak izazov za soliste, protagoniste ove pjesme, Božidara Klišmanića  i Dina Dabru. 

baner monitor 728x90

Vjerujem da ce slušatelji uživati u ovoj krasnoj pjesmi s tako plemenitom temom: ljubav i skrb nad vlastitim čedom, rekao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.

SHARE

OSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here